. Всички помним къде бяхме, когато падна Берлинската стена. Макар да изглеждаше,

...
.
Всички помним къде бяхме, когато падна Берлинската стена. Макар да изглеждаше,
Коментари Харесай

Свободата може да триумфира над тиранията, ако хората го пожелаят

.
Всички помним къде бяхме, когато падна Берлинската стена. Макар да изглеждаше, че комунистическото ръководство ще продължи постоянно, когато хората взеха решение, че им писна, внезапно стената падна. Просто по този начин.

Така след две години Кoвид авторитаризъм в Канада най-големият ескорт от камиони в човешката история разруши Берлинската стена на тиранията.

Гледах по какъв начин Канада, която преди време уважавах като леговище за американците пацифисти през 60-те години на предишния век, се трансформира в една от най-репресивните страни на земята.

Чудех се по какъв начин един толкоз свободомислещ народ може да разреши да бъде измъчван от този мини-Сталин, без да гъкне.

Но тогава Канада се изправи и сподели на целия останал свят, че свободата може да победи над тиранията, в случай че хората го пожелаят. Никоя войска не може да спре концепция, чието време е пристигнало.

Канадският министър председател Джъстин Трюдо се наслаждаваше на способността си да тероризира популацията в името на битката с вируса. Той беше толкоз убеден в видимо неограничената си власт, че си мислеше, че може да се подиграва с всеки канадец, който има разнообразни възгледи. Премиерът съобщи в скорошно изявление, че нeвaкcиниpaните канадци са „ екстремисти “ и „ рacисти “.

Когато канадските водачи на камиони се изправиха против тиранията му и започнаха своя исторически ескорт към Отава, той си намерения, че може да продължи да се подиграва на хората. Шофьорите на камиони и техните поддръжници са просто „ нищожно малцинство “, което има „ неприемливи възгледи “, съобщи той решително.

За Трюдо любовта към свободата е просто „ неприемлива позиция “.

По-малко от седмица по-късно, когато десетки хиляди камиони започнаха да влизат в столицата с милиони последователи зад тях, „ смелият “ канадски министър-председател избяга от града, с цел да се укрие на незнайно място.

Както Илон Мъск написа: „ Изглежда, че по този начин нареченото „ нищожно малцинство “ в действителност е държавното управление “.

Канадските мейнстрийм медии явно са също толкоз послушни на режима, колкото и нашите. Те пренебрегваха конвоя на свободата допустимо най-дълго. Репортажи съвсем нямаше. След това, когато стана невероятно да го пренебрегват, започнаха да нападат и да се подиграват, вместо да се опитат да отразяват събитията тъкмо.

Беше непоносимо и съвсем комично по какъв начин „ кореспондент “ от Канадска радио- и телевизионна корпорация допусна, че канадският ескорт за независимост е фиктивен от Путин и руснаците!

Хиляди камиони дойдоха в Отава. Те упорстват за преустановяване на Кoвид тиранията. Те са подкрепяни от милионите жители, които устояха студа в нощната канадска зима, с цел да окуражат водачите на камиони.

Този митинг е извънредно значим, тъй като не се лимитира единствено до Канада. Шофьорите са подкрепяни по целия свят. Провеждането на сходен ескорт се възнамерява от Калифорния до Вашингтон, окръг Колумбия. В Съединени американски щати, където рафтовете на питателните магазини са все по-празни, водачите на камиони имат повече значение, в сравнение с управляващите биха желали да признаят.

Ако бях министър-председател на тоталитарна Австралия или Нова Зеландия – или съвсем на всички места в Европа – сега щях да съм много нервозен. Точно както Кoвид тиранията се спусна по целия свят по видимо съгласуван метод, в този момент, когато Берлинската стена на тираните е пробита, е единствено въпрос на време ударните талази да се усетят надлъж и нашир.

Дължим признателност на канадските водачи на камиони. Нека всички създадем всичко допустимо, с цел да помогнем на придвижването за независимост да продължи да набира пара!

Автор: Ron Paul

Инфо: We Are All Canadian Truckers Now!

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР